Tudnivalók a pályaműről

Mielőtt beküldöd a pályaművedet, azaz a vizes naplódat, olvasd el a pályaműre vonatkozó szabályokat:

rules

A pályamű: A pályázó csapat létszámától függően 3–7 tetszőlegesen kiválasztott forduló feladatainak megoldásaiból összeállított “vizes napló”. A pályamű kizárólag saját, eredeti alkotás lehet. Plágiumgyanú esetén a pályázatod érvényteleníthetjük. A pályamű beküldésével egyben arról is nyilatkozol, hogy a pályamű saját szerzői műved, nem sért más szerzői jogot, illetve elfogadod a szerzői és felhasználói jogokról szóló tájékoztatást.

A pályamű részletei: a „vizes naplónak” egyéni pályázó vagy 2 fős csapat esetén min. 3 feladat, 3–4 fő részvételével min. 5 feladat, 5–7 fős csapat esetén a teljes sorozat megoldását kell tartalmaznia. 1 feladathoz csak 1 megoldást fogadunk el.

A vizes napló benyújtásának formai követelményei:  A vizes napló részeit képező feladatok megoldásait kizárólag az alábbi formában, lehetőség szerint kiállításkész állapotban tudjuk befogadni.

 

feladat beküldendő
  1. camera obscura
az eredeti kép (nem digitális formában)
  1. gif
gif file e-mailben
  1. gerillareklám tervezése
a terv eredeti vagy kinyomtatott formában: szöveg+képek (nem digitális formában)
  1. csatornafedél terv
az eredeti kép (nem digitális formában) /Ha részt akarsz venni a közönségszavazáson, akkor küldd el emailben az eredeti kép 5oo pixel széles reprodukcióját is jpg formátumba!/
  1. zeneszerzés
mp3 vagy waw file emailben
  1. stop-motion animáció
mov vagy mp4 formátum emailben
  1. palackpostahajó +dokumentáció
a terv kinyomtatott szöveg+képek (nem digitális formában)

A nem digitális formában beküldendő feladatmegoldások (1., 3., 4., 7.,) esetében külön borítékba helyezd el és úgy csatold a vizes naplódhoz: a pályázó nevét a regisztrációban megadott formában, a csapattagok számát, a kapcsolattartó elérhetőségét (emailcím és telefonszám).

Az emailben beküldendő feladatmegoldásokat (2., /4./,5., 6.) csatolmányként, egy emailben küldd el az info@vizesvarosbudapest.hu címre. A Tárgy megnevezésbe kerüljön a pályázó, ill. a pályázó csapat neve a regisztrációban megadott formában, az emailben pedig tüntesd fel a csapattagok számát, a kapcsolattartó elérhetőségét (emailcím és telefonszám) is.

A szerzői és felhasználói jogokról: A pályázat kiíró kultúrAktív Egyesület és a 2B Galéria díjmentesen jogosult a pályaművedet kiállítani, felhasználni – minden esetben a pályázó nevének feltüntetése mellett. A kiíró jogosult díjmentesen használni az alkotásokat a pályázathoz kapcsolódó offline és online kommunikációjához. Ennek érdekében a pályázó a kiíró számára kizárólagos, korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett.

Azokat a vizes naplókat, amelyek nem felelnek meg ezeknek a követeleményeknek, kizárhatjuk a versenyből!

A pályamű beküldési határideje: 2014. szeptember 30., postán vagy személyesen a 2B Galéria címére: 1092 Budapest, Ráday utca 47.

Eredményhirdetés: 2014. október 12.
Díjazás: korcsoportonként a legsikerültebb „vizes naplókat” kiállítjuk ősszel  a 2B Galériában, a nyertes csapatoknak tábort szervezünk az iskolai őszi szünet idejére (2014. október 27–31.). Minden nap 1-1 izgalmas művészeti workshop fiatal alkotókkal, miközben lesz nyomozós kalandjáték a Dunaparton, vízibuszozás  RiverRide-dal, török fürdőzés a Veli Bejben, Rácz-fürdő látogatás, “Pop up, Pest” élő társasozás, állatkerti kiruccanás. További értékes nyeremények.

Share Button

Comments are closed