3. feladat: Budapest fürdői másképp

feladatkép_vágott

3. feladat – 2014/07/14

Téma: Budapest fürdői másképp

Technika: urban art

Feladat:  gerillareklám tervezése az Irgalmasok Veli Bej Fürdőjéhez vagy a Rácz-fürdőhöz

Az összes ujjunk sem elegendő, hogy Budapest fürdőit és strandjait összeszámoljuk. A sok zeg-zugos fürdő közül némelyik szinte elveszik a városi forgatagban. Eddig csak kevesen ismerték a török fürdők varázslatos világát, de mostantól minden más lesz! Készíts egy figyelemfelkeltő gerillareklám-tervet a Veli Bej Fürdő vagy a Rácz-fürdő rejtett értékeinek megmutatására! Ehhez használd az urban art eszközeit (és ne csak a graffitire gondolj, mert ennél sokkal több lehetőséged van)!

Semmi pánik! A  gerillareklámról, az urban artról és a fürdőkről minden alapvető tudnivalót megosztunk itt a honlapunkon. Katt a piros linkekre!

Sőt, a 2. akciónapunkon mindkét fürdőt alaposan szemügyre is veheted. 2014. július 27-én vasárnap egész napos programmal várunk, két helyszínen! A Rácz-fürdőben Dévényi Tamás építész mutatja be a fürdő váratlan fordulatokkal teli történetét. Ezt a felfedező sétát Kovács Budha Tamás művészeti vetítése egészíti ki. Közben a Veli Bej Fürdőben gerilla-akciózunk is, ahol Kovács Budha Tamástól mindent megtudhatsz a stencilezésről, az urban artról és a gerillaművészekről. Részletes program itt.

Share Button

Comments are closed